Design Talks

0
0

Som en del av Ung Svensk Forms 20-årsjubileum presenterar vi stolt en rad intressanta seminarier som utmanar dina tankar om design och hållbarhet. Berätta om du vill komma genom att klicka i "kommer" på detta event och glöm inte spana in resten av alla workshops, utställningar och aktiviteter som händer i helgen på www.stpln.org/ungsvenskform

Invigning / Fredag, 23 MARS 12.30

När Ung Svensk Form fyller 20 år gör man det med ett stort kalas där alla är inbjudna. Som de flesta intressanta 20-åringar är Ung Svensk Form nyfiken, experimenterande, kritisk, normbrytande och väldigt kul att hänga med.


Democratizing Design / Fredag, 23 Mars 13.00

Meet one of IKEA's designers, Sarah Fager, who will take you behind the scenes of designing an IKEA product, and design manager Evamaria Rönnegård, sharing IKEA's ambition on how design can be a driver for a better future.


Design Lab S / Fredag, 23 Mars 15.00

Möt Design lab S konstnärliga ledare Samir Ali Fält och Verksamhetsledaren Alicia Donat-Magnin som bestämde sig för att vända på begreppen för var, vad och hur en designbyrå ska verka.


Brunch Talk: Var är vi på vag? / Lördag. 24 Mars 12.00

Finns det en värld bortom samtiden? Hur ser detta ut som material, form och arbete? Det här blir ett samtal där vi tillåter oss att blicka långt fram för att förhoppningsvis få syn på var vi är idag?

Social
  • You must to post comments
Showing 0 results
Your Answer

Please first to submit.